Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gheorghe Damian: ”Sunt și RĂMÂN INDEPENDENT! Voi fi mereu doar DEPENDENT DE CIUGUD!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a clarificat într-o postare pe facebook, viitorul său politic. Acesta spune că rămâne independent, dar mereu dependent de Ciugud.

”Sunt și RĂMÂN INDEPENDENT! Voi fi mereu doar DEPENDENT DE CIUGUD!

Acesta este răspunsul sincer pe care îl ofer tuturor celor care m-au întrebat în legătură cu viitorul meu politic. După excluderea din PSD și dezamăgirea amară pe care am simțit-o cu privire la mediul politic din România, am decis că pentru mine politica este un subiect închis. Va rămâne închis și prefer să consum timpul alocat până acum politicii în sprijinul oamenilor din Ciugud. Singura politică pe care o îndrăgesc și pe care o voi face mereu cu sufletul deschis este politica cetățeanului, politica oamenilor.

În legătură cu mesajul domnului Ion Dumitrel privind faptul că PNL nu va propune un candidat la Primăria Ciugud ca formă de respect față de performanța administrației locale, nu pot decât să îi mulțumesc unui OM care înțelege că politica adevărată este despre nevoile oamenilor și dezvoltarea comunităților pe care le reprezentăm. Îl respect pe domnul Dumitrel, la fel cum îi respect pe colegii mei primari, indiferent de culoarea politică pe care o au. Am spus mereu și nu mi-e frică să recunosc deschis că există oameni în PSD, PNL, USR, ALDE, Pro România, PMP sau alte formațiuni politice pe care îi apreciez și îi respect. Îi respect pe aceia care știu să fie cu adevărat oameni, nu politruci.

Și pentru că în aceste zile Ciugudul este din nou în prim plan, vă spun că în spatele reușitei noastre este o muncă de echipă la care au contribuit colegii din administrația locală, cetățenii și, nu în ultimul rând, consilierii locali, care, indiferent că sunt PSD, PNL sau ALDE, au pus interesul Ciugudului pe primul plan. Le mulțumesc pentru colaborarea și implicarea lor, dar mai ales că au înțeles că politica noastră, a tuturor, este doar interesul oamenilor din Ciugud.
Doresc să spulber și zvonurile privind o candidatură într-o altă localitate și vă spun că inima și sufletul meu sunt în Ciugud și aici vor fi mereu!

În speranța că mesajul meu a fost clarificator, vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și vă asigur că rămân INDEPENDET, dar DEPENDENT de Ciugud!

#DEPENDENT_de_Ciugud”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea