Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Gest impresionant al unui patron. A decis să dea toți banii angajaților: „Nu vreau să mor cu ei în bancă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gest impresionant al unui patron. A decis să dea toți banii angajaților: „Nu vreau să mor cu ei în bancă”

Ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani, patronul unei fabrici din Italia, impresionează tot mapamondul. Omul spune că nu vrea să moară cu banii în bancă, așa că a decis să îi dea angajaților care vor deveni părinți.

Italianul Vinicio Bulla, care trăiește în mica localitate Caltrano, o așezare cu 2.500 de locuitori, a avut succes în afaceri, dar nu are moștenitori. Ajuns la o vârsta venerabilă, Vinicio a spus că nu vrea ”să moară cu banii în bancă”. Și a decis să împartă mica avere pe care o are la bancă oamenilor care au lucrat pentru el, la fabrica pe care a înființat-o, relatează Il Gazzettino citat de Știrile Pro Tv.

Totuși, Vinicio nu își va împărți banii chiar cu toți angajații, ci doar cu cei care contribuie la creșterea natalității. Astfel, a prevăzut prime pentru angajații care vor avea copii, chiar și după moartea lui, dar și alocații speciale pentru cei mici mai mulți ani la rând.

Gestul lui Vinicio Bulla nu i-a surprins totuși pe localnici, pentru că aceștia sunt obișnuiți cu bunătatea bărbatului. Astfel, ori de câte ori au existat probleme de ordin financiar sau perioade de recesiune, Vinicio a strâns cureaua doar pentru el și nu a concediat pe nimeni.

În plus, a făcut orice i-a stat în putere pentru a le securiza locurile de muncă și a refuzat să vândă compania fondurilor străine care ar fi putut să facă disponibilizări. Acum, Vinicio a anunțat că toți banii lui din bancă vor ajunge la angajații care vor deveni părinți. Astfel, la nașterea unui copil, părinții vor primi câte 3.000 de euro. Apoi, copiii vor primi anual câte 6.000 de euro, până la finalizarea grădiniței. Aceste finanțări vor fi acordate până când vor fi cheltuiți toți banii din bancă.

Autoritățile din regiune, cu care Vinicio întocmit documente pentru ca totul să devină legal, sunt impresionate de gestul bătrânului, care ajută mai mult decât pare la prima vedere comunitatea

Sursa: stirileromanilor.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea