Rămâi conectat

Actualitate

Germania înregistrează o crește cu aproape 30%, a numărului de decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Germania este una dintre puținele țări care reușeste să țină sub control epidemia cauzată de noul coronavirus.  Însă, Institutul Robert Koch a anunțat un număr de 61 de decese în ultimele 24 de ore, bilanțul de morți ajungând la 281.

Potrivit informațiilor, Germania a înregistrat 5.780 de noi contaminări cu noul coronavirus în ultima zi – o creştere cu 16%, şi a depăşit pragul de 45.000 de infecții, ajungând la 47.278.

Nemții se situează, în acest moment, pe locul 5 în lume, în ceea ce privește numărul de cazuri confirmate cu coronavirus, după SUA, China, Italia și Spania, dar stă cel mai bine în ceea ce privește rata deceselor, acestea nedepășind pragul de 300.

Germania prezintă în acest stadiu un nivel slab al mortalităţii faţăde alte ţări europene, o diferenţă care se explică în parte prin amploarea testărilor în vederea depistării, precum și prin sistemul performant de sănătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea