Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ger năprasnic în toată România. Minime de -15 grade Celsius la Alba Iulia și -21 de grade în zona de munte, de Bobotează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

gerVin zile geroase peste România. Vremea se va răci puternic în zilele următoare, iar cel mai frig va fi în Transilvania unde în depresiuni, temperaturile vor scădea până la minus 25 de grade Celsius.

În județul Alba, valorile termice vor continua să scadă astfel că de Bobotează vremea va fi foarte rece, geroasă în special dimineața și noaptea. La Alba Iulia, maxima termică se va situa vineri și sâmbătă în jurul valorii de -9 grade Celsius, iar noaptea temperatura va coborî până la – 15 grade. La munte se anunță temperaturi de până la -21 de grade.

În oraşele mari, gerul năprasnic se va simţi cel mai tare în Cluj-Napoca, Braşov, Sibiu şi Baia Mare, unde spre dimineaţă vor fi temperaturi ce se vor apropia de minus 20 de grade Celsius.

În plus, de miercuri, în Transilvania revin şi ninsorile. Şoferii care au drum în zone de munte trebuie să se pregătească pentru trafic în condiţii de iarnă. Gerul se va extinde treptat şi va cuprinde până duminică toată ţara. În ajun de Bobotează şi în prima zi din weekend, apar precipitaţii şi ninsori şi în sudul ţării.

Vreme foarte rece va fi şi în Moldova şi Dobrogea, unde vântul va sufla cu putere şi va fi viscol.

sursa: digi24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing” Directoratul Național de Securtitate Cibernetăică (DNSC) a emis un avertisment cu privire la o nouă metodă de fraudă care afectează românii. Această schemă implică folosirea unei tehnici cunoscute sub numele de „spoofing”, prin care atacatorii manipulează afișarea numărului de telefon pentru a părea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea