Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Georgeta Furdui – Povestea unei femei de succes din Alba: MAVARO este a doua mea familie. Muncim cu toții la realizarea acestor minunate bijuterii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lumea modei este o lume sofisticată, în care creația este punctul forte și în care ies la lumină doar acele persoane care au cel puțin o urmă de geniu, căci pentru a dicta trendul, pentru a realiza obiecte care să fie apreciate e nevoie de ceva aparte, ceva care să se diferențieze de restul.

Georgeta Furdui, o cugireancă autentică, este exemplul perfect de femeie tânără antreprenor al cărei vis, am putea zice, că este visul oricărei femei, pe care îl pune în practică de câțiva ani. Astfel, la 38 de ani este un antreprenor de succes, un designer care creează genţi pentru femei puternice, independente, sofisticate, copilăroase, practice sau elegante.

Povestea brand-ului MAVARO începe în inima unei istorii vechi de peste 150 de ani în domeniul marochinăriei, la Sebeș, într-un spaţiu de producţie în clădirea fostei fabrici CAPRIS.

“Acest concept a luat naștere printr-o idee a soțului meu, Valter Marcheselli și a socrului meu, Rocco Marcheselli. Ei au dat startul acestei frumoase afaceri. Eu am creat numele acestui brand și am început să mă implic foarte mult pe partea de creativitate și design.“

De mic copil cugireanca a avut o pasiune pentru tot ce era nou și pentru creativitate. Își cumpăra reviste, să fie la curent cu tot ceea ce este nou legat de fashion. Îi plac provocările, îi place să se joace cu culorile, să schimbe, să modifice geanta până o aduce la stadiul de produs finit, practic, comod, util și foarte plăcut pentru clienți.

“În spatele unui produs MAVARO se ascunde multă muncă, seriozitate, efort fizic foarte mare, dar și foarte multă pasiune, iar rezultatele sunt pe măsură: “Orice realizare a brandului MAVARO este rodul pasiunii, care ne face să ne simțim vii, strălucitori și luminoși” spune Georgeta Furdui, antreprenoarea din spatele acestui minunat brand.

Toate produsele sunt confecționate numai din piele naturală de înaltă calitate, toate importate din Italia. Gențile MAVARO se deosebesc de alte branduri, prin linii de design ce desăvârșesc exigentele unei femei moderne, interesante, care dorește să se facă remarcată și iubită atât la locul de muncă cât și în timpul liber.

Liniile de design de tineret au atras atenția prin impunerea de culori vii cum sunt  nuanțele de ciclam și verde incandescent, cu elemente tinerești, accesorizând ținutele tinerelor.

Pe lângă o gamă diversificată de modele de genți pentu femei, brandul MAVARO mai fabrică și o gamă interesantă de genți de business pentru bărbați, genți cu atitudine și stil ce accentuează masculinitatea oricărui bărbat.

Brandul original din Sebeș s-a remarcat alături de nume de talie internațională, prin design și eleganță. Creațiile sunt prezentate la cele mai importante evenimente de modă și fac parte din circuitul internațional al show-urilor de gen, fiind promovate la nivel global.

Ce putem spune despre Georgeta Furdui și creațiile sale? Celebrează eleganța, rafinamentul și bunul gust. Orice femeie știe ca nu poate da greș atunci când poartă o geantă realizată din materiale de calitate, dar și cu suflet: “Meritul este al tuturor celor din grupul MAVARO, care este a doua mea familie. Muncim cu toții la aceste minunate bijuterii”, spune Georgeta, cu o modestie cum rar mai întânim.

Cu siguranță vom mai auzi de românca ce a cunoscut succesul în străinătate într-un domeniu în care nu este asa ușor să obții recunoaștere internațională. O mândrețe de femeie, născută în Alba, care își poartă cu mândrie originile cugirene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea