Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Gelozia bat-o vina: Un tânăr din Alba și-a înjunghiat un consătean pe care îl bănuia că vrea să-i fure prietena minoră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gelozia bat-o vina: Un tânăr din Alba și-a înjunghiat un consătean pe care îl bănuia că vrea să-i fure prietena minoră

Un tânăr de 22 de ani din comuna Roșia Montană, orbit de gelozie, l-a înjunghiat pe un consătean pe care il acuzase ca umblă cu prietena sa minoră. Pentru fapta sa acesta a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu amânarea pedepsei pe un termen de 2 ani.

Incidentul s-a petrecut în data de 8 ianuarie 2020, tânărul fiind trimis în judecată o lună mai târziu de procurorii parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni.

„Astfel, în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2020, în jurul orei 24.00, persoana vătămată B. B. B. le-a contactat telefonic pe P. G. C. și pe mătușa acesteia, convenind cu acestea să se deplaseze împreună până la un bar din orașul Câmpeni. La scurt timp după plecarea acestora suspectul P. A. A. a încercat să o contacteze telefonic pe prietena sa minoră P. G. C. și întrucât aceasta nu i-a răspuns a bănuit că este plecată cu B. B. B., sens în care a luat asupra sa un cuțit și a început să se plimbe pe drumul comunal care face accesul spre cartierul Dăroaia în speranța că îi v-a surprinde pe cei doi în momentul când se vor întoarce acasă.

În jurul ore 02.00, la scurtă distanță de la capătul drumului menționat mai sus P. A. A. a observat venind autoturismul lui B. B. B., sens în care s-a pus în fața acestuia și i-a făcut semn lui B. B. B. să oprească.

Când persoana vătămată B. B. B. a coborât de la volan, inculpatul P. A. A. i-a reproșat faptul că umblă cu prietena sa și totodată a schimbat câteva vorbe cu P. G. C. care se afla pe scaunul din dreapta față, iar pe fondul stării de gelozie, folosindu-se de cuțitul ce îl avea în mâna dreaptă i-a aplicat o lovitură lui B. B. B. în zona abdomenului, partea lateral stânga (hipocondrul stâng), după care a luat-o la fugă, aruncând cuțitul undeva în apropierea casei sale”, se arată în actul de sesizare.

Fără să-și dea seama de gravitatea loviturii victima le-a dus pe cele două femei acasă, însă apoi simțindu-se rău a ajuns la spitalul din Câmpeni, de aici fiind transferat la Alba Iulia. Din raportul de constatare medico legală a rezultat că tânărul a avut nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale, viața nefiindu-i pusă în pericol.

Condamnarea nu este definitivă, ea putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea