Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

GALERIE FOTO: Deschiderea oficială a ”Erasmus International Week”. Profesori din Turcia și Polonia la UAB

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Erasmus Week12În perioada 9-15 iunie, Cercul de Relații Internaționale al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează Săptămâna Internațională Erasmus, dedicată cadrelor didactice și personalului administrativ din învățământul superior european.

Astăzi, la ora 11.00, în Sala Senatului din Palatul Apor, la deschiderea oficială a “Erasmus International Week” au fost prezenți reprezentanți ai UAB și ai Universităților partenere din Polonia și Turcia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Vreau să vă spun bun venit în Universitatea noastră și la Alba Iulia. Este foarte important pentru universitățile noastre să menținem buna colaborare. Vreau ca relațiile noastre să fie foarte puternice, iar proiectul Erasmus este foarte bun și important pentru profesorii și studenții noștri și ai dumneavoastră. Nu avem culturi similare și este bine ca cei mai tineri să se familiarizeze cu tradițiile din alte țări, să schimbe impresii și să-și deschidă  orizonturile. Relațiile cu universitățile din Turcia și Polonia sunt foarte bune și sper ca acestea să continue la fel”, a spus rectorul Daniel Breaz.

Pe parcursul acestei săptămâni, reprezentanții UAB doresc să împărtășească din experiențele proprii ale vieții academice, partenerii fiind invitați să ia contact cu valorile culturale românești dar și cu atracțiile turistice ale județului Alba.

Programul manifestărilor cuprinde printre altele workshop-uri, vizite în Alba Iulia și în Sibiu, Capitala Europeană în 2007.

[nggallery id=1930]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | S-au copt primele cireșe în Alba Iulia, mai repede ca în alți ani. Cât este prețul în piață?

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO | S-au copt primele cireșe în Alba Iulia, mai repede ca în alți ani. Cât este prețul în piață? Primele cireșe s-au copt în Alba Iulia, după săptămâni de soare și căldură, în special primele două săptămâni de la începutul lunii aprilie. Mai mult decât atât, acestea au apărut și în piață, prețul unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea