Gala Sportului Judeţean 2010

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Astăzi, de la ora 18.00, Pavilionul Expoziţional al Consiliului Judeţean din parcul „Cetate” din Alba Iulia va găzdui „Gala Sportului” 2010, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Alba în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. În cadrul manifestării vor fi recompensaţi cu premii în bani, trofee, medalii şi diplome, cei mai buni sportivi, antrenori şi conducători de cluburi sportive din judeţul Alba care în anul competiţional 2010 au obţinut rezultate deosebite la disciplinele sportive olimpice şi neolimpice. În cadrul aceluiaşi eveniment vor fi premiaţi şi elevii care s-au remarcat în cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar, obţinând rezultate meritorii la fazele naţionale ale acestei competiţii. Premiile vor fi înmânate de domnul Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba. (M.N.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Marian 21 decembrie 2010 at 10:20

E bine ca sunt premiati pe rand scriitorii, jurnalistii, sportivii si din nou scriitorii…Ca sunt mai multe evenimente ca oricand (targuri, concerte, festivaluri). Asta inseamna ca exista bani, iar criza este doar pentru oamenii simpli, care trudesc zi de zi ca institutiile sa functioneze,iar mediul privat sa obtina profit.
Cum credeti ca asteapta Sarbatorile un angajat care ia 500 de lei pe luna_? Sacul Mosului n-a putut fi umplut decat luandu-li-se drepturile legale nefericitilor de bugetari? (unii bugetari, ca altii au primit si prime de vacanta ).
LA MULTI SI FERICITI ANI , DRAGILOR GUVERNANTI! FIE CA ANUL CARE VINE SA VA ADUCA SI VOUA CEEA CE VOI NE-ATI „DARUIT ” NOUA.
DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA!!

Comentariile sunt oprite