Rămâi conectat

Curier Județean

Gala poeziei române contemporane, ediția a V-a: 21 de poeți români, în 1 septembrie, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Regal de poezie, la Alba Iulia: 21 de poeți români contemporani, aleși de Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din România, vor citi din versurile lor pentru dumneavoastră, doamnelor, domnișoarelor și domnilor.

Gala poeziei01Consiliul Județean Alba, Uniunea Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii, vă invită marți,    1 septembrie 2015, ora 18,00, pe Aleea Muzeului, pentru a ne bucura împreună de un eveniment cultural mult așteptat: GALA POEZIEI ROMÂNE CONTEMPORANE – lista lui Manolescu, ediția a V-a.

Actorul CONSTANTIN CHIRIAC, prezent din nou la Alba Iulia pentru a oferi un deosebit recital poetic, precum și muzicienii LIVIU CERNAT (vioară) și OVIDIU PÂRJOL (pian), care vor  ne vor încânta cu frumoase acorduri muzicale,  completează regalul nostru poetic.

Evenimentul va fi înregistrat și transmis de Televiziunea Română. (V.N.)

Cristina Smadea

Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea