Rămâi conectat

Sport

Gala de kickboxing Cezar Fight Championship, sâmbătă, 18 decembrie, în Sala Sporturilor “Florin Fleșeriu” Sebeș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 18 decembrie, în Sala Sporturilor “Florin Fleșeriu” din Sebeș, se va derula, cu începere de la ora 19.00, prima ediție a galei de kickboxing Cezar Fight Championship.

Revolution Academy Alba este organizatorul evenimentului ce pune județul Alba pe harta acestui sport din România și totodată adună în ring competitori talentați din întreaga țară.Dimineața de la ora 10.00 debutează evenimentul dedicat amatorilor, începând de la vârsta de 10 ani, iar seara vor fi 11 meciuri pentru profesioniști.

Ne declarăm bucuroși întrucât având sprijinul sponsorilor am reușit să realizăm turneul destinat amatorilor cât și cel de seară destinat profesioniștilor. Luptătorii din Alba o sa ne reprezinte pentru câștigarea centurii de campion CFC”, a punctat Alin Moldovan (Revolution Academy Alba).

La acest turneu se vor înfrunta peste 300 de sportivi de la 31 de cluburi, lupta dându-se la 4 discipline Kempo K1, Kick Light, Grapling No Gi și Jujitsu Brazilian. Din Alba sunt competitori din Aiud, Sebeș și Alba Iulia (clubul Revolution Academy), dar și o delegație numeroasă de la Blaj (CS Hususan Blaj) iar seara în cadrul evenimentului sportiv, un show în toată regula, vor concura Cătălin Păcăluță (categoria -75 kilograme) și Eleazar Tofan (categoria +95 kilograme). Seara se percepe și o taxă de intrare cifrată la 50 lei în tribună și suma de 100 lei la masa VIP, accesul urmând să se facă cu certificat verde sau test rapid.

kickbocing”Mulțumim sponsorilor pentru reușita organizări celor două evenimente. În acest context nominalizăm Star Assembly, ElisPpavaje, Sergiu Trans, Print Hustler Cora Print și Crown Games, cheltuielile cuvenimentul depășind suma de 20.000 de euro”, a încheiat Alin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea