Rămâi conectat

Actualitate

Gafă de proporții „pandemice” a vicepreședintelui Senatului, Alina Gorghiu: „dacă mori, o faci pe sănătatea ta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gafă de proporții „pandemice” a vicepreședintelui Senatului, Alina Gorghiu: „dacă mori, o faci pe sănătatea ta”

O postare pe Facebook a vicepreședintelui Senatului, Alina Gorghiu, de vineri, 22 octombrie, a adunat sute de reacții și comentarii, în doar câteva ore.

Alina Gorghiu a lansat un apel la vaccinare, referindu-se la maratonul organizat zilele acestea în Capitală: „Mergi să te vaccinezi azi, dacă până acum nu ai făcut-o!

„Maratonul vaccinării pentru viață” va fi organizat în toate sectoarele Capitalei, în acest weekend, începând de vineri dimineață. Centrele de la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Centrul Seniorilor vor funcționa non-stop”, a scris aceasta pe Facebook.

Cele mai multe dintre comentarii au fost împotriva vaccinării. La unul dintre ele, Alina Gorghiu a dat un răspuns surprinzător.

„Sunteți jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez, îmi garantați în scris că răspundeți dumneavoastră dacă pățesc ceva”, întreba unul dintre urmăritorii paginii. „Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”, a fost răspunsul neinspirat dat de Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului, iar ulterior acesta a fost șters de pe pagina din mediul de socializare.

sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea