Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gabriel Pleșa după votul din Consiliul Local: „Sper să fi fost prima și ultima dată când colegii mei din alianță să nu fie unitari cu primarul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Pleșa după votul din Consiliul Local: „Sper să fi fost prima și ultima dată când colegii mei din alianță să nu fie unitari cu primarul”

Consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia au votat în cursul ședinței ordinare de vineri, 26 februarie, mandatarea primarului Gabriel Pleșa pentru a semna contractul dintre AIDA-TL și STP. Mandatarea primarului a fost votată și de către consilierii locali ai PLUS Alba, în antiteză cu colegii de alianță de la USR, lucru care a provocat tensiuni și declarații la cald ale celor doi copreședinții ai alianței din județ.

Gabriel Pleșa a spus că a fost probabil cel mai greu vot al noului Consiliu Local, însă are speranța ca fiecare consilier să fi dat votul după propriile analize fară o direcție de la partid.

Primarul Gabriel Pleșa a declarat că a făcut un apel la calm în urma declarațiilor „războinice” ale președinților USR și PLUS Alba. „Am intervenit pentru calm, pentru a relua discuțiile, nu sunt adept al declarațiilor pe rețele de socializare sau pe grupuri de whattap. Înțeleg poziția colegilor mei, trebuie să ne așezăm la masă și să discutăm acest lucru și ca atare voi proceda în acest sens”

„Sunt sigur că va trece șocul acestui examen, sunt oameni tineri, capabili care pot relua discuțiile și lupta pentru binele locuitorilor. Lăsând la o parte declarațiile la cald, declarații care au înfierbântat o parte din lideri, eu sunt convins că experiența mea politică și chiar diferența de vârstă față de mai tinerii mei colegi mă vor face să aduc liniștea.

Am experiența acestor alianțe, care până nu fuzionează, sunt destul de greu de dus negocieri. Dacă nu sunt contestații această fuziune va începe să se producă la toate nivelurile în luna mai. Atunci vom fi o singură formațiune politică și va fi mai simplu.

Orice partid politic este un este un grup de interese și este normal, pe undeva, ca poziția să nu fie unitară. Sper să fi fost prima și ultima dată când colegii mei din alianță, indiferent din ce partid vin, să nu fie unitari cu primarul municipiului Alba Iulia”, a declarat la Radio Unirea FM, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea