Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gabi Stan supărat pe Nicuşor Stanciu pentru că a cerut schimbare la pauză!

Publicat

în

Nicuşor Stanciu a surprins pe toată lumea la pauza jocului cu Arieşul Turda când a solicitat înlocuirea pe motive medicale, reacţia sa fiind amendată aspru de Gabi Stan la conferinţa de presă. În anturajul echipei în ultima săptămână s-a vehiculat intens faptul că Dinu Gheorghe, preşedintele Rapidului va fi prezent la Alba Iulia pentru a-l urmări la lucru pe purtătorul tricoului cu numărul 10 în vederea unui transfer. „Mi-a transmis că nu mai poate, că se simte rău, de neînţeles, n-aveam nevoie de tensiuni în vestiar”, a declarat Stan, referitor la schimbarea cerută de N. Stanciu. „Nu mi-a plăcut atitudinea lui Nicuşor, i-au crescut «corniţele» prea repede. Mi-am pus mari speranţe în el, am discutat mereu, l-am încurajat, l-am sfătuit, dar acum m-a dezamăgit, mai ales că a jucat defectuos în primele 45 de minute”, a punctat „Gabello”.
l”Nu e firesc ca jucătorii să fie certaţi în presă”, a replicat internaţionalul albaiulian
Unul dintre cei mai buni echipieri unirişti în acest retur, considerat înainte de meciul cu Gaz Metan CFR Craiova alături de Al. Giurgiu drept „talente deosebite, poate cele mai importante din istoria clubului” în opinia „principalului” unirist, Nicuşor Stanciu a ţinut să replice, spunându-şi apăsat punctul de vedere. „Nu m-am certat cu nimeni, dar nu m-am simţit bine, am acuzat o stare mai ciudată”, a spus fotbalistul în vârstă de 17 ani. „Nu vreau să polemizez cu domnul Stan prin ziare, dar dacă avea ceva să-mi reproşeze mă aşteptam să îmi spună faţă în faţă în vestiar. Până la acest joc era mulţumit de mine, mă lăuda, însă din păcate a început iar să critice jucătorii în public”, a dezvăluit Nicuşor. La finele partidei de la Deva pierdută cu 0-3, Gabi Stan şi-a desfiinţat fotbaliştii, criticându-i dur, Nicuşor Stanciu fiind al doilea fotbalist localnic care l-a supărat pe tehnicianul braşovean, după Silviu Mureşan la jocul cu Alro Slatina, când atacantul a plecat la vestiare şi a fost apoi exclus din lot! Surse apropiate talentatului jucător susţin că acesta a fost deranjat de unele replici venite de pe banca tehnică în timpul primului mitan, existând şi un diferend verbal pe teren cu Adrian Câmpeanu.
lCritici îndreptate şi spre căpitanul Câmpeanu
Prestaţia modestă a „căpitanului” Adrian Câmpeanu, care va lipsi la Sibiu pentru cumulul a 4 avertismente, i-a iritat pe fanii localnici, nici Gabi Stan nereuşind să ofere o explicaţie plauzibilă pentru evoluţia atacantului sosit de la Farul Constanţa. „De când a venit la Alba Iulia este într-o stare de jenă, mai proastă, nu se regăseşte. I-am mai dat o şansă la Severin, a marcat, am crezut că-şi va reveni, însă împotriva Arieşului nu s-a remarcat, a jucat aşa… în nota echipei”, a conchis Stan.
Dan HENEGAR


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Angajările la stat, SUSPENDATE de la 1 iulie: Guvernul are în plan scăderea cheltuielilor bugetare

Publicat

în

Angajările la stat, SUSPENDATE de la 1 iulie: Guvernul are în plan scăderea cheltuielilor bugetare

În sedința din seara zilei de luni, 23 mai, Coaliția de guvernare PNL-PSD-UDMR a decis să introducă o serie de măsuri „pentru consolidarea fiscală și respectarea angajamentelor privind deficitul public”.

Această măsură face parte din noul pachet de măsuri sociale și economice „Sprijin pentru România”, lansat de Coaliția de guvernare.

1. Diminuarea cheltuielilor bugetare cu cel puțin 10%, cu excepția celor cu investițiile, salariile, pensiile și asistența socială.

Elit - Gustul Desăvârșit

2. Suspendarea angajărilor la stat începând cu 1 iulie.

3. Creșterea colectării veniturilor la bugetului general consolidat al statului cu 10 miliarde de lei.

4. Accelerarea absorbției fondurilor europene din cadrul programelor operaționale și al PNRR. În acest sens, Coaliția va efectua o evaluare lunară a stadiului absorbției.

Sursa: stiripesurse.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| Admis cu 9,97 la Colegiul Militar din Alba Iulia, elevul fruntaș Flavius Taflan își reconfirmă statutul de elev de excepție: Premii la olimpiada de franceză și engleză

Publicat

în

FOTO| Admis cu 9,97 la Colegiul Militar din Alba Iulia, elevul fruntaș Flavius Taflan își reconfirmă statutul de elev de excepție: Premii la olimpiada de franceză și engleză

Elevul fruntaș Flavius Taflan (clasa a IX-a) este fascinat de limbile străine pe care le studiază cu pasiune. Pentru a acumula cunoștințele și se perfecționa, învață constant, dedică timp și multă atenție studiului. Și-a testat cunoștințele la fazele județene ale olimpiadelor de limba franceză și limba engleză unde a reușit să obțină Premiul I, respectiv Premiul III.

Citește și: FOTO | Elev de excepție al Făgărașului, admis cu 9,97 la Colegiul Militar din Alba Iulia

Calificarea la etapa națională a Olimpiadei de Limba Franceză a reprezentat pentru Flavius nu doar un succes școlar ci și o motivație de a continua să aprofundeze acestă disciplină. În colegiul militar Flavius a reușit, sub îndrumarea doamnei profesoare Carmen Roman, să își consolideze baza de cunoștințe de limba franceză, formată pe perioada gimnaziului și cu ambiție și dorința de a se autodepăși a reușit să obțină un punctaj foarte bun la faza națională a olimpiadei, punctaj care i-a adus mențiune.

Elit - Gustul Desăvârșit

Citește și: FOTO| Impresiile unui „boboc” după prima lună la Colegiul Militar din Alba Iulia: „Îndrăgesc uniforma militară și mi-am dorit să continui tradiția familiei”

„Acest premiu obținut la Olimpiada Națională de Limba Franceză este rezultatul muncii și perseverenței. Sub îndrumarea doamnei profesoare am înteles nevoia unei pregătiri riguroase pentru a obține o astfel de performanță și mi-am concentrat forțele asupra dobândirii abilităților necesare pentru a face față cu brio acestui concurs național. În fiecare zi, cu gândul la marea competiție, am muncit intens, fără să pierd din vedere obiectivul final. Au existat, într-adevăr, și momente mai dificile, în care m-am simțit nesigur pe mine, însă posibilitatea de a concura la nivel național m-a determinat să fiu mai ambițios ca niciodată și să dau totul pentru a reuși. În final am obținut o mențiune, care dovedește implicarea și seriozitatea mea în această olimpiadă, premiu de care sunt foarte mândru. Îmi propun să îmi perfecționez în continuare franceza pentru ca, anul viitor, să pot urca pe podium. Sunt recunoscător tuturor celor care m-au sprijinit în acest drum și care au avut încredere că voi reuși.

Felicitări, elev și dascăl, pentru obținerea acestui rezultat deosebit la nivel național!”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

25 mai. Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat temporar într-o localitate din județul Alba. Recomandări pentru consumatori

Publicat

în

25 mai. Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat temporar într-o localitate din județul Alba. Recomandări pentru consumatori

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 25 mai, între orele 09.00-14.00, în localitatea Uioara de Sus din județul Alba.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Elit - Gustul Desăvârșit

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de 83.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit peste 1,9 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2,7 miliarde de euro.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare