Furtul şi vânzarea de fier – supravieţuire la limita penalului

lDoi tineri din Alba Iulia au fost identificaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale ca fiind principalii suspecţi în cazul unui furt comis în noaptea de 2/3 februarie, din Sebeş. În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi F.O.A., de 24 de ani şi F.G., de 24 de ani, ambii din Alba Iulia, principalii suspecţi de comiterea furtului. În noaptea de 2/3 februarie, cei doi
s-au deplasat cu un autoturism din Alba Iulia în Sebeş şi au sustras doi acumulatori de la un camion parcat pe strada Orizontului. Acumulatorii au fost vânduţi ulterior unei societăţi de colectare a fierului vechi din Alba Iulia. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat.
lPatrula de siguranţă publică formată din poliţişti şi jandarmi a identificat, pe strada Gorunului din municipiul Aiud, pe S.C., de 36 de ani, localnic, care însoţit de un copil, transporta cu o sanie 7 stâlpi metalici folosiţi în construcţii. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că stâlpii, în valoare de 1.540 lei, au fost sustraşi dintr-o casă aflată în construcţie situată pe raza municipiului Aiud. Individul este cercetat pentru furt calificat. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419