Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Fundația Comunitară Alba, mandră de voluntarii ei care au absolvit clasa a XII-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

13 dintre voluntarii Fundatiei Comunitare, absolventi de clasa a XII-a, au trecut cu brio una din etapele importante in maturizarea lor. Cu medii la bacalaureat mult peste media unui judet Alba aflat in topul national, cei 13 tineri au demonstrat, fara tagada, ca urmarirea visului personal si succesul in viata pot merge mana in mana cu implicarea in comunitate. 

Abilitatile formate sau dezvoltate in lunile sau anii de voluntariat in Fundatia Comunitara completeaza ambitia si perseverenta cu care isi vor continua drumul in viata. Andreea, Nesia, cei doi Mihai, Cristina, Silvia, Lavinia, Ionela, Sebastian, Rebeca, Luiza, Maria si Magda se vor specializa, in tara sau strainatate, in medicina militara, inginerie aerospatiala, marketing, nutritie si dietetica, sociologie, psihologie, business, social media design, automatica si calculatoare sau administrarea afacerilor.

E in intregime meritul lor ca au stiut sa-si aleaga prioritatile si ca cea mai mare a fost aceea de a deveni mai buni. Inclusiv de a deveni cetateni mai buni (asa cum nu toti reusesc sa fie, nu-i asa?).

„Prin voluntariat in comunitate au devenit repere ale tinerei generatii si chiar daca nu-si dau poate seama, modele si inspiratie pentru noi toti. Si am avut ce invata de la ei” – Luminita Moldovan, coordonator de voluntari in cadrul fundatiei.

„Suntem de multe ori intrebati cum masuram succesul programelor noastre. Si raspunsul care ne vine in minte este ca, dincolo de cifre si indicatori, conteaza vestile bune care vin incontinuu de la fostii voluntari sau beneficiari ai fundatiei, care au reusit in cariera si in viata si care au ramas la fel de implicati in comunitatile in care traiesc. Sunt cei care vor investi, pe mai departe, incredere si resurse in generatia tanara pentru ca si cu ei s-a intamplat la fel. Sunt cei care nu vor avea niciodata o mentalitate de asistat social, pentru ca ei vor crea plusvaloarea de care vor beneficia, la nevoie, si membrii comunitatii aflati in dificultate. Sunt cei pe care, cu mandrie, ii numim colegii nostri” – Dorin Sava, director al Fundatiei Comunitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea