Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Frumoasa albaiuliancă Andra Jurju și VEEA Music au colaborat pentru un cover inedit – VIDEO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Frumoasă și înzestrata cu darul muzicii, albaiulianca Andra Jurju a lansat zilele trecute un cover după celebra piesa ’’Addicted to you’’ interpretata de Avicii. Devenind viral pe internet intr-un timp relativ scurt, artista s-a bucurat de peste 3000 de vizualizari pe cunoscuta platforma Youtube in doar 3 zile de la publicarea cover-ului.

Andra Jurju01Stim despre Andra ca nu face muzica de cateva zile, ea fiind eleva la Liceul de Arte ’’Regina Maria’’ din Alba Iulia la profilul canto clasic, iar pana la varsta de 18 ani a mai studiat vioara si pianul, castigand concursuri nationale dar si internationale.

’’Am facut vioara de pe clasa a I. Am locuit in Italia, unde am studiat pian si vioara la Scoala Palmiero Giannetti si m-am intors acum trei ani in Alba Iulia. Am participat la olimpiade de vioara la Resita si Sighetul Marmatiei, la concursuri de vioara in Italia, printre care si concursul judetean organizat de Scoala Palmiero Giannetti unde am luat primul loc’’ a declarat Andra.

Un rol important a fost jucat de casa de productie VEEA Music, care este in continuare in cautare de tinere talente, oferindu-i artistei un studio profesional, sfaturi dar si sustinere in acest proiect. Despre VEEA Music este important de stiut ca este o casa de productie din Transilvania fondata de producatorul Alexandru Vlad (Kafu) si este reprezentata de o casa de publishing din Londra care a lucrat cu artisti precum Snoop Dogg, Nicole Scherzinger si multe alte nume cunoscute. VEEA Music are planuri mari pentru anul 2016 si target-ul ei este Billboard-ul. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea