Rămâi conectat

Ştirea zilei

Frizeriile, saloanele de cosmetică, cabinetele stomatologice și muzeele SE VOR REDESCHIDE. Iohannis: ”Ne vom deplasa FĂRĂ declarație”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgența va fi ridicată pe data de 15 mai, astfel frizeriile, saloanele de cosmetică și cabinetele stomatologice se vor deschise cu acea dată, românii putând să se deplaseze în localitate fără declarația pe propria răspundere.

„Nu știe nimeni până când va dura această epiedemie. Eu îmi doresc să controlăm epidemia.

După 15 mai putem să ne mișăm în interiorul localității unde avem treaba, dar să NU exagerăm. NU va mai fi nevoie să declarăm unde mergem. Este un prim pas important. Apoi, ce se întâmplă? Așa numita relaxare se va face pas cu pas, fiind la interval de 2 săptămâni. Următorul calup de relaxare va veni pe la 1 iunie.

Pe 15 mai vom aveam la dispozie frizeriile, saloanele de cosmetică, cabinetele stomatologice. Din 15 mai se vor redeschide cabinetele stomatologice, muzeele, dar toate în condiții speciale, de distanțare, cu mască și mănuși”, a spus Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea