Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Franzele transportate ilegal, confiscate de poliţiştii din Arieşeni

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ieri, poliţiştii Postului de Poliţie Arieşeni au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “cu ocazia acestei acţiuni, pe DN75, pe raza localităţii Arieşeni, a fost depistat A.O.C., de 29 de ani, din judeţul Bihor, care transporta cu o autoutilitară, 105 franzele, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii 12/1990 iar cele 105 franzele transportate ilegal, au fost confiscate.”

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 mai – 24 iunie 2024. Specialiștii anunță un început iunie cu temperaturi de peste 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea