Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO,VIDEO/UPDATE: Mai multe străzi şi gospodării din oraşul Cugir, inundate după o ploaie torenţială/ Codul galben de ploi, prelungit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe străzi şi gospodării au fost inundate, joi seara, după o ploaie torenţială, care a blocat sistemele de canalizare. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale şi motopompe pentru evacuarea apelor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, au fost inundate străzi şi pivniţe. Canalizările nu au făcut faţă volumului mare de precipitaţii.

”Garda Sebeș și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cugir intervin cu trei autospeciale, trei motopompe, doi subofițeri și unsprezece voluntari, în Cugir, pentru evacuarea apei din gospodării în urma precipitaților”, potrivit ISU Alba.

Intervențiile au loc pe străzile Prunului, Viilor, Vasile Alecsandri, Griviței și Mureșului. Au fost inundate drumuri, curți și pivnițe.

De asemenea, un localnic și-a manifestat supărarea pe Facebook, ”felicitând” primăria pentru ”calitatea lucrărilor de la recenta canalizare”, despre care spune că este ”o bătaie de joc față de banul public.

<Felicitări> Primăriei Cugir, în special primarului pentru calitatea lucrărilor de la recenta canalizare. Asta e bătaia de joc faţă de banul public ! Așteptați voturile noastre ! Ca oricum aţi afirmat în fața mea și a mai multor persoane ca nu ni l-ați cerut!”, a scris acesta.

Județul Alba este sub avertizare cod galben de ploi puternice.

https://youtu.be/KNxReCFxkgM

Cod Galben valabil de la : 02-08-2018 ora 20:25 până la : 02-08-2018 ora 21:25

In zona : Județul Alba: Aiud, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Unirea, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Lopadea Nouă, Stremț, Sâncel, Sântimbru, Mirăslău, Bucerdea Grânoasă, Crăciunelu de Jos, Livezile, Hopârta, Rădești;

Se vor semnala : averse ce vor cumula local 25-30 l/mp, descărcări electrice.
Fenomene asociate : intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină de mici dimensiuni.

[nggallery id=5975]

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea