Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO ȘTIREA TA: Șosele acoperite cu zăpadă și trafic îngreunat la primele ore ale dimineții, în Alba Iulia

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sosele-cu-zapada09Carosabil acoperit cu zăpadă şi trafic îngreunat! Aceasta este povestea care se repetă în fiecare iarnă atunci când ninge. Drumurile din municipiul Alba Iulia nu au fost curăţate de zăpadă, cei care au avut de suferit fiind în special şoferii.

Zăpada căzută în cursul nopţii trecute în municipiu a dat mari bătăi de cap cetăţenilor şi şoferilor care au ieşit din case şi care s-au văzut nevoiţi să circule cu dificultate. La primele ore ale dimineţii, în cele mai importante zone din oraş, două mașini de dezăpezit încercau cu greu să facă față situației.

Zăpada dă din nou bătăi de cap şoferilor care, în fiecare an, în această perioadă întâmpină aceaşi problemă: drumuri necurăţate! Astfel, sensul giratoriu din zona Dedeman-Selgros a fost blocat în jurul orei 7 jumătate din cauza unui tir care a derapat și a încurcat circulația, creându-se coloană pe sensul de mers Ampoi3 – Cetate.

„Drumurile sunt aşa cum sunt. Se mai curăţă, central, dar nu se aruncă cu antiderapant, Dumnezeu cu mila!”, a declarat un șofer.

Din câte se pare, iarna i-a luat şi de această dată prin surprindere pe drumarii din Alba, care nu au reuşit să facă faţă zăpezii căzute în doar câteva ore.

[nggallery id=3232]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea