Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Protest în stradă la Blaj față de ordonanțele de urgență adoptate de Guvern în ”marțea neagră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oamenii s-au mobilizat şi au organizat un protest împotriva recentelor decizii ale Guvernului cu privire la modificarea Codurilor penale şi la Blaj. Joi seara, protestatarii au ieşi în stradă înarmați cu pancarte şi steaguri tricolore.

YouTube video

Sute de persoane protestează joi seara în centrul municipiului Blaj împotriva adoptării de către guvern a ordonanței privind modificarea Codurilor penale și a proiectului legii privind grațierea.

Protestatarii au scandat „Dragnea nu te crede zmeu, că te bate Dumnezeu”, „Jos penalii”, „Singura soluţie: încă o revoluţie”, „hoţii”, „demisia”, „Să vă fie frică, Blajul se ridică”, „Dragnea nu uita aşteptăm şi cartea ta”.

În timpul marşului oamenii au cântat şi imnul „Deşteaptă-te române!”.

Locuitorii din Blaj s-au alăturat astfel miilor de protestatari din toată ţara care cer retragerea ordonanțelor de urgență adoptate de Guvern la ceas de seară în ”marțea neagră”.

YouTube video

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea