Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO/VIDEO: Mircea Hava – ”Am votat pentru ca România să rămână în Europa”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce s-a lăsat așteptat ceva timp, primarul municipiului Mircea Hava s-a prezentat la secția de votare la care este arondat în jurul orei 11.30. Acesta și-a exercitat dreptul la vot dând impresia că nu are nicio emoție legată de rezultatul alegerilor parlamentare din județul Alba.

Am votat pentru ca România să rămână în Europa. Cred că sunt, din păcate, printre puținii care știu ce înseamnă Europa pentru România și pentru Alba Iulia. Nu voi putea niciodată să votez cu cei care înjură instituțiile europene, cu cei care cred că este mai bine să mergem să luăm lumină de la Moscova”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia.

Acesta a mai spus că este mulțumit că în județul Alba condițiile meteorologice nefavorabile nu au pus în dificultate autoritățile și astfel alegerile parlamentare se desfășoară în condiții bune, folosind însă prilejul să-l critice pe Victor Ponta care ”a lăsat deoparte îndatoririle de prim-ministru și se preocupă mai mult de alegeri”.

Întrebat despre cum crede că va arăta guvernul după aceste alegeri, președintele PDL Alba  declarat: ”Eu personal nu sunt adeptul guvernelor făcute din bucățele. Cei care câștigă să-și asume responsabilitatea și să guverneze, să ducă țara acolo unde trebuie și să nu uite că guvernarea se face și cu cei de la Alba, și cu cei de la Vinț, și cu cei de unde vreți dumneavoastră”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea