Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/VIDEO: Concertul Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba a oferit momente extraordinare iubitorilor muzicii clasice

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concertul Orchestrei de Camera al Jud Alba 201443Primul concert din Stagiunea 2014, al Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba, organizat în această seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor, a adunat peste 500 de iubitori ai muzicii clasice şi simfonice. Orchestra de Cameră alături de invitaţii serii, dirijorul Federico Crisanaz, şi Tadashi IMAI, la pian, au oferit o seară specială.

Evenimentul a început cu Divertimento în D Major şi Concertul pentru pian şi orchestră numărul 17 Sol Major, din creaţia lui Mozart, iar a doua parte a fost din creaţia lui Haydn, Simfonia, numărul 45 în Fa Major „Despărţirea”. Wolfgang Amadeus Mozart a fost un compozitor german și austriac, unul din cei mai prodigioși și talentați creatori în domeniul muzicii clasice. Joseph Haydn  a fost un compozitor austriac. Alături de Mozart și Ludwig van Beethoven face parte din rândul marilor personalități muzicale ale epocii clasice vieneze.

Evenimentul a fost prezentat de prof. Cezara Fiţ şi organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Liceul de Arte “Regina Maria” Alba Iulia.

[nggallery id=1075]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea