Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO/VIDEO: Concertele lui Maria Răducanu și Ozana Barabancea & Band au încheiat Alba Jazz Festival, ediția 2014

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două dintre cela mai mari voci ale jazz-ului românesc au încheiat seria concertelor și ultima seară a Festivalului Alba Jazz, ediția 2014, de la Alba Iulia.

Ozana Barabancea la Alba Jazz (22)Amprentat de o duioasă sensibilitate feminină, jazz-ul prezentat de Maria Răducanu și apoi de Ozana Barabancea & Band s-a bucurat de mare succes la publicul venit în Piața Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina.

Maria Răducanu a mai cântat la Alba Iulia în septembrie 2013, la Festivalul Dilema Veche. A studiat vioara și chitara și Literatura franceză la Universitatea din Iași și la Universitatea București.

Ozana Barabancea & Band au fost foarte bine primiți de spectatori. Dicolo de sound-ul excelent, artistul liric al Operei Nationale Romane, cântareața și actrița Ozana Barabancea demonstrându-talentul și între pauzele dintre piese.

„Muzica sau oricare altă artă, dincolo de vanități personale sau instituționale, rămâne un medicament pentru minte si suflet”, spune Ozana. Este artistă lirică a Operei Naționale Române, are un Masterat în stilistica dirijorală, este cântăreață de jazz și music-hall, precum și profesoară de canto. Ozana este un muzician complet, carismatic și, dincolo de scenă, un om generos, vesel și plin de energie.

[nggallery id=1748]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană.

Bogdan Ilea

Publicat

în

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), compania care administrează proiectul minier aurifer de la Roşia Montană, a cerut Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) să extindă licența de exploatare a zonei auro-argintifere pentru un termen suplimentar de cinci ani. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea