Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/LIVE VIDEO/ 17 echipe din țară se luptă, la Alba Iulia, pentru titlul de ”Cel Mai Puternic Pompier”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi și mâine, începând cu ora 8.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia și IPA – Regiunea 2 Alba, organizează în Piața Tricolorului – Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, etapa națională a competiției “Cel Mai Puternic Pompier”.

Concurenţii au de susţinut patru probe practice: manipularea furtunului; greutate şi rezistenţă; cursa de obstacole și ridicarea greutăţii. Concurenţii pot lua parte la competiţia individuală şi/sau pe echipe.

Acest concurs are ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de pompierii militari.

La concurs participă 17 echipe ale pompierilor militari și 75 de pompieri din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din România.

Eforturile depuse de concurenţi vor fi răsplătite cu premii ce vor consta în cupe, medalii, diplome și bani.

[nggallery id=4518]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea