Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO:Cei mai buni din Alba. Elevi de la Colegiul Naţional ,,I. M. Clain” Blaj vor reprezenta judeţul la olimpiade naţionale

Alexandra Mates

Publicat

în

IM Clain BlajTreisprezece elevi, şi toţi pe locul I la etapa judeţeană, de la Colegiul Naţional „I. M. Clain” Blaj vor reprezenta judeţul la fazele naţionale a olimpiadelor şcolare de informatică, matematică, fizică, limba franceză, limba latină, astronomie şi astrofizică, ştiinţele pământului şi religie greco-catolică. De asemenea, vor merge mai departe la faza naţională elevele din echipa de Volei – fete – gimnaziu a liceului, care au cules laurii la etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului şcolar .

Prin pasiune şi devotament, dar şi prin contribuţia profesorilor care au arătat că a fi dascăl înseamnă, dincolo de pregătirea de specialitate, implicare și dăruire, aceştia au demonstrat că sunt cei mai buni din judeţ şi că merită să meargă mai departe, să ne promoveze învăţământul judeţean de calitate la nivel de ţară.

Elevii Colegiului Naţional „I.M. Clain” Blaj, care vor reprezenta judeţul Alba la fazele naţionale a olimpiadelor  şcolare sunt:

Informatică – Oancea Andreea (cl. IX A) și Docolin Bogdan Alexandru (cl. X A), prof. coord. Ghiţă Romanţa;
Matematică –  Vasile Alin Sevestrean(cl. X B), prof. coord. Ciprian Cipariu;
Fizică –  Vasile Alin Sevestrean(cl. X B), prof. coord. Luca Mărginean;
Limba franceză – Elisa Mihu  (cl. X C), prof. coord. Leontina Dulău;
Limba latină – Liana Rotaru (X D), prof. coord. Adriana Zaharia ;
Astronomie și astrofizică –  Diana Alexandra Pop(cl. X B) și Daria Antonia Gizdavu  (cl. VII A), prof. coord. Anca Marian ;
Ştiințele pământului – Raul Todea (cl. XI C), prof. coord.  Catalina Sabo, Lucian Pop ,  Rozalia Gulea, Zoița  Comșa;
Religie greco-catolică – Cosmina Andreea Barna  (cl. VII A), Octavian Marian Isailă (IX A),  Iulia Mihaela Gânța (cl. X C),  Mădălina Gabriela  Oltean(cl. XI C),  Mihaela Angela Moșneag (cl. XII D), prof. coord. Andrea Suciu .

Elevele din echipa de Volei – fete – gimnaziu a  Colegiului Național ,,I. M. Clain” Blaj: Balu Andra Maria, Gherman Alexandra, Hațegan Elena Denisa, Flueraș Andreea Maria, Meteș Miruna, Pușcă Adelina, Șerbu Andrada Maria, Simu Patricia Maria și Seicean Daiana Emilia, prof. coord. Efrim Horia.

 Cinste dascălilor care au reuşit să le dezvolte elevilor interesul pentru studiu, competenţele intelectuale şi dorinţa de performanţă în procesul instructiv-educativ la diferite discipline de învăţământ şi mult succes elevilor la etapa naţională a olimpiadelor şcolare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | AVARIE la rețeaua de distribuție a apei potabile din Alba Iulia, produsă de un constructor: Locuitorii de pe strada Alcala de Henares, fără apă marți

Ziarul Unirea

Publicat

în

AVARIE la rețeaua de distribuție a apei potabile din Alba Iulia, produsă de un constructor: Locuitorii de pe strada Alcala de Henares, fără apă marți O avarie s-a produs marți, 18 iunie 2024, la rețeaua de distribuție a apei potabile din Alba Iulia. Locuitorii de pe strada Alcala de Henares au rămas fără apă, până […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea