Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/Accident rutier la Răhău: Coliziune între 3 autovehicule, o persoană încarcerată

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Trei autovehicule au fost implicate în această dimineață într-un accident rutier produs pe DN 1 în zona Răhău. A fost nevoie de intervenția Gărzii ISU din Sebeș pentru deblocarea unei persoane încarcerate.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor, un autoturism VW Polo în care se aflau 4 persoane, a fost prins între două TIR-uri. Trei dintre pasageri au ieșit singuri din mașină însă una a rămas blocată. Din fericire niciuna dintre victime nu are răni foarte grave. Acestea au fost transportate la spital pentru investigații și tratament de specialitate.

Traficul a fost reluat după aproximativ o oră.

UPDATE 2:Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină în această dimineaţă, la ora 5.49, pe DN 1, pe raza localității Răhău, la un accident rutier produs între un camion, un TIR şi un autoturism. În urma accidentului o persoană a fost rănită. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pestru scoaterea persoanei, pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi transportarea acesteia la Centrul de Primiri Urgenţe Sebeş”, precizează Alina Marascu, purtător de cuvânt al ISU Alba.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 7 august, ora 05.44 , pe DN 1, la km 358, metri, în afara localităţii Răhău, T.M., de 41 de ani, din Moreni, județul Dâmbovița, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat  o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din faţă, ce era condus de un tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară care circula în aceeaşi direcţie, condusă de un bărbat de 55 de ani, din judeţul Olt.

 În urma accidentului un bărbat de 38 de ani, pasager în autoturism, a suferit o fractură de falangă iar un alt bărbat, în vârstă de 62 de ani, de asemenea pasager în autoturism, a fost rănit ușor. Cercetările sunt continuate.

Foto: Mircea Banciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 20.05-26.05.2024 și suplimentar pentru perioada 13.05-19.05.2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 20.05-26.05.2024 și suplimentar pentru perioada 13.05-19.05.2024 Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Alba anunță întreruperea în alimentarea cu energie electrică. Intreruperile programate pentru intervalul 20.05-26.05.2024 Nr. crt. Data întreruperii Localitatea/Adresa Intervalul orar 1. 22.05.2024 AIUD, Strada BETHLEN GABOR 08.00-16.00 2. 22.05.2024 AIUD, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea