FOTO| 8 elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi, care își desfășoară stagiul de pregătire la IJJ Alba, au depus JURĂMÂNTUL de militari

Zi plină de emoții pentru 8 elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni, care azi si-au depus legământul.

„Jur credință patriei mele, România.
Jur să-mi apăr țara chiar cu prețul vieții
Jur să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare
Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

ELIT

Acesta este legământul pe care l-au depus astăzi cei 8 elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni, care în aceste momente desfășoară stagiul de pregătire la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba.
Nu le-au putut fi aproape părinții la acest moment atât de important, cum se obișnuia în cazul promoțiilor din anii trecuți, dar având în vedere contextul actual, a fost nevoie ca festivitatea să aibă loc cu un număr limitat de persoane.
Festivitatea de depunere a jurământului s-a desfășurat la sediul Inspectoratului cu respectarea tuturor măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.
După ce elevii au depus jurământul militar, inspectorul șef al I.J.J. Alba a rostit următoarele cuvinte: „Ostași, de azi înainte, prin voia voastră si ocrotirea lui Dumnezeu, v-ați legat pe viață de țară! Fiţi demni de acest legământ! Dumnezeu să vă ajute!
Le urăm succes în viitoarea carieră!

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...