Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Ziua Pământului, sărbătorită de elevii Liceului Sportiv din Alba Iulia: Ce activități le-au pregătit dascălii

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Ziua Pământului, sărbătorită de elevii Liceului Sportiv din Alba Iulia: Ce activități le-au pregătit dascălii

În fiecare an, pe data de 22 aprilie, Planeta noastră este sărbătorită atât în cadrul Zilei Planetei Pământ, cât şi al Zilei Internaţionale a Mamei-Pământ.

În 2009 a fost declarată sărbătoare oficială de către Organizaţia Naţiunilor Unite, expresie comună a dorinţei tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat şi mai verde.

Ziua Pământului a devenit un eveniment global, fiind marcată de peste 200 de milioane de oameni din 141 de țări. Cu această ocazie, se organizează evenimente și activități având menirea de a atrage atenția asupra problemelor de mediu.

În acest sens, elevii clasei Pregătitoare E, din cadrul Liceului cu Program Sportiv, Alba Iulia sub indrumarea doamnei profesor pentru învățământul primar, Sorina Gaiţa, au desfășurat mai multe activități.

Elevii au realizat desene cu mesaje ecologice și au vizionat diferite documentare din care au aflat cum pot fi cei mai buni prieteni ai planetei. Acesta a fost modul prin care elevii au ales să-i arate Pământului cât de important este pentru noi toți, cât de mult trebuie să îl iubim, protejăm și respectăm pentru a avea o viață sănătoasă.

Prin derularea acestei acțiuni, copiii au învățat cum putem proteja Planeta și care sunt factorii care influențează îmbolnăvirea Pământului și tocmai de aceea s-au hotărât ca de acum înainte să fie foarte atenți la aceste aspecte și să îi corecteze chiar și pe cei din jur, atunci când încalcă normele ecologice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Trafic îngreunat pe autostrada A1, pe ambele sensuri, după ce anvelopa unui tir a explodat. Alte două mașini au lovit un parapet în urma scurgerilor de carburant Traficul de pe autostrada A1, sensul Râmnicu-Vâlcea – Deva, este îngreunat, după ce anvelopa unui tir a explodat, sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00. În urma scurgerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea