Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Ziua Națională a României, sărbătorită la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos. Scenete, cântece și poezii patriotice, depuneri de coroane și horă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 La Şcoala Gimnazială Crăciunelu de Jos, condusă de prof. Cristian Emilia Adriana, s-au desfăşurat miercuri, 29 noiembrie 2017, manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

Programul manifestărilor a debutat cu depunerea de corone de flori de către elevii Şcolii Gimnaziale şi a Primăriei Crăciunelu de Jos la monumentul eroilor din comună, după care au continuat în incinta sălii de sport a şcolii.

La activitate au participat preşcolarii şi elevii şcolii, cadrele didactice, părinţi şi membri ai comunităţii locale, fiind prezentă şi doamna primar Lenuţa Bubur.

Într-o atmosferă de sărbătoare, toţi cei prezenţi au intonat Imnul României. Apoi, doamna director Cristian Emilia Adriana a prezentat asistenţei semnificaţia Zilei Naţionale.

Elevii, îmbrăcaţi în costume populare româneşti, au încântat publicul cu un program artistic, program care a cuprins cântece şi poezii patriotice, dar şi scenete. Momentele au fost pregătite sub îndrumarea atentă a educatoarelor, învăţătoarelor şi a profesorilor de la Şcoala Gimnazială Crăciunelu de Jos.

În cinstea acestei sărbători s-au realizat expoziţii de desene, colaje prin care elevii i-au spus României ”La mulţi ani!”

Activităţile s-au încheiat cu o horă mare, semn al unirii şi al frăţiei, care i-a adunat împreună pe toţi  cei prezenţi.

[nggallery id=4948]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea