Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia printr-o expoziție

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, a fost marcată la Scoala Gimnazială ”Vasile Goldiș” Alba Iulia în data 28 mai printr-o expoziție de icoane pe sticlă, găzduită în holul școlii și realizată cu expozitie la ”Vasile Goldis” Alba Iulia - bunamăiestrie, talent și pasiune de  elevii  claselor  a III-a C, a V-a A si a V-a C.  

Lucrările lor au izvorât din sufletele curate și sincere reușind să transmită prin acestea emoția apropiatei sarbători a Rusaliile  (Pogorârea  Duhului Sfânt).

În munca lor, elevii au fost coordonați de prof. desen Both Francisc,  prof.  religie Boca Eugenia, prof. religie Sânzuian Maria, prof. inv. primar Benchea Mirela, ne-a transmis directorul Florea Teofil printr-un comunicat de presă.

[nggallery id=553]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea