Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Ziua Educației, sărbătorită la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia! De ce activități au avut parte elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, elevii militari ai județului Alba au arătat cum au sărbătorit ei Ziua Educației, împreună cu dascălii lor.

Sărbătorim astăzi, 5 octombrie, Ziua Mondială a Educației. Această sărbătoare este menită să readucă în atenție rolul important al educației pentru orice societate.

În contextul actual, noi toți: elevi, dascăli și instructori militari știm cât de important este să ne continuăm pregătirea și că de efortul nostru comun depinde reușita școlară.

În colegiul militar s-au desfășurat astăzi activități dedicate Zilei Mondiale a Educației. Elevii militari au vizionat filme documentare, au participat la concursuri tematice și de cultură generală și la activități sportive. Împreună cu profesorii diriginți au purtat și discuții referitoare la orientare și consiliere în carieră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea