Rămâi conectat

Actualitate

FOTO. Ziua Educației, sărbătorită „cu mic, cu mare” la Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației pe data de 5 octombrie ne amintește, în fiecare an, pe de o parte că o educație de calitate reprezintă cheia succesului în vederea unei reușite profesionale, iar pe de altă parte evidențiază rolul dascălului care îndeplinește o profesiune nobilă, aceea de a forma și modela personalitățile tinerelor generații prin și pentru Educație.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia, a organizat în avans activități educaționale pentru a sărbători Educația.

Copilașii au realizat colaje cu lucrările lor, având tema: „Grădinița mea iubită!”. „Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

După cum se poate observa din pozele trimise de către un cititor pe adresa redacției ziarulunirea.ro, copiii s-au distrat copios, activitățile organizate fiindu-le pe plac.

[nggallery id=7465]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cel mai extins COD ROȘU din istorie a intrat în vigoare: România se topește la peste 40 de grade. Când scăpăm de arșiță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cel mai extins COD ROȘU din istorie a intrat în vigoare: România se topește la peste 40 de grade. Când scăpăm de arșiță România fierbe la peste 40 de grade! Administrația Națională de Meteorologie a emis cod roșu și cod portocaliu de temperaturi extreme pentru zilele de luni și marți, fiind cel mai extins cod […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea