Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Ziarist de la „Unirea” a salvat peste 25 de vieți: A donat trombocite prin afereză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Ziarist de la „Unirea” a salvat peste 25 de vieți: A donat trombocite prin afereză

Jurnalistul ziarului „Unirea”, Dan Henegar, a donat astăzi trombocite prin afareză la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba.

RemasterDirector_5122f8b34

„D-ul jurnalist Dan Henegar a salvat peste 25 de vieți, donând sânge. Astăzi, pentru prima dată a donat trombocite prin afereză. Mulțumim!”, au transmis reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Alba.

Colegul nostru a început să doneze sânge din anul 2016, după tragedia de la clubul Colectiv.

Prin acest procedeu un aparat automat separă componentele sângelui încă din faza de donare, iar prelevarea se face într-un sistem autorizat, închis, steril și apirogen; cu truse sterile și de unică folosință.

Sângele este recoltat de la nivelul brațului, trombocitele sunt extrase imediat din sânge, iar restul sângelui se reîntoarce la donator.

Programul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba este de luni până vineri, între orele 7.30-13.00. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0258834050.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l Polițiștii din Bistra au oprit în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Vidra. În urma verificărilor aceștia au constatat că tânărul nu avea permis de conducere, iar în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea