Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Zeci de școlari au petrecut ultima zi de vacanță la patinoarul aflat în Piața Cetății din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

patinoar Alba Iulia02Duminică, 4 ianuarie, a fost ultima zi din vacanța Sărbătorilor de iarnă pentru școlari și preșcolari, iar o parte dintre ei au ales să o petreacă la patinoarul amenajat în Piața Cetății.

De vremea bună, sport și distracția pe gheață s-au bucurat și părinții care, probabil, s-au aflat în ultima zi de concediu după minivacanța de Crăciun și Revelion.

Patinoarul are o suprafață de aproximativ 600 metri pătrați, este patinoar Alba Iulia08deschis zilnic, de dimineața până seara. Prețul unei ședințe de o oră și 30 de minute este 10 lei, iar cei care nu au patine pot închiria, pentru încă 10 lei.

La patinoar se ascultă, în marea majoritate a timpului, muzica de pe un post de radio național.

Perioada de funcţionare a patinoarului este din 29 noiembrie până în data de 15 ianuarie 2015, cu posibilitatea prelungirii prin acordul părţilor, dacă vremea va fi favorabilă.

Totodată, în Piața Cetății au mai fost amplasate chioşcuri din lemn patinoar Alba Iulia34destinate desfăşurării de activităţi de alimentaţie publică, activităţi de comercializare a produselor de artizanat şi a produselor industriale de sezon. Patinatorii pot servi un pahar de vin, o cafea, un ceai sau o ciocolată caldă, la prețuri bune, de pildă, un pahar mic de vin este doar 3 lei.

Din neaua care s-a așternut în ultima perioadă s-a realizat, lângă patinoar, un om de zăpadă, înalt de peste un metru.

[nggallery id=2867]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea