Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Zeci de pescari din Alba și Cluj s-au întrecut la „Cupa PNL la Pescuit Sportiv – Ocna Mureş”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua de duminică 21 iunie a.c. a reprezentat pentru pescarii din zona Ocna Mureș o zi specială, mulți dintre ei participând la cea de a treia ediție a concursului de pescuit „Cupa PNL la Pescuit Sportiv – Ocna Mureş”.

Pescuit-PNL-2015 (04)

Evenimentul a avut loc, ca de obicei, în satul Căptălan din comuna Noșlac, la „Balta Petrisor” și a fost organizat de către liberalii din Ocna Mureș. La startul competiției s-au înscris circa 60 de pasionați ai pescuitului sportiv din județele Alba și Cluj, veniți din diverse zone (Aiud, Alba Iulia, Câmpia Turzii, Ocna Mureș, Turda etc.), fapt care dovedește că evenimentul este unul care, an de an, capătă o tot mai mare importanță și înscrie zona Ocna Mureș ca un punct de reper tot mai important pe harta judeţului Alba, în ceea ce priveşte competiţiile pentru pescarii amatori.

Gazdele evenimentului au fost domnii Marius Bota și Florin Bota, cei care, alături de conducerea PNL Ocna Mureș, au asigurat și sponsorizarea pentru premiile oferite câștigătorilor. Această acțiune a liberalilor din Ocna Mureș s-a bucurat de prezența mai multor lideri din conducerea organizației locale (în frunte cu cei doi co-președinți, domnul primar Silviu Vințeler și ing. Ciprian Mihăiescu), fiind susținută și membri din conducerea județeană a Partidului Național Liberal (precum primarul municipiului Aiud, domnul Horațiu Josan).

Concursul s-a desfășurat conform programului stabilit de către organizatori, și anume: la ora 6:00 s-au încheiat înscrierile pentru concurs, au fost stabilite regulile de pescuit, după care au fost făcute tragerile la sorți pentru locurile pe care le-a ocupat fiecare pescar; ora de începere a concursului a fost ora 7:00, competiția încheindu-se la ora 13:00. Concurenţii au folosit câte trei undiţe pentru pescuit şi au respectat atât regulamentul impus de proprietarul bălţii, cât şi cerinţele comisiei. Aceasta din urmă a fost alcătuită din membri ai PNL Ocna Mureş, cunoscători ai tainelor pescuitului, mai exact domnii Florin Martin – preşedinte, Ciprian Tecar – secretar, Richard Dorin – responsabil imagine și Radu Ciprian Mihăiescu, Daniel Barbu, Lucian Maier (președinte TNL Ocna Mureș) – membri.

La finalul concursului a fost cântărită cantitatea de pește prinsă de către fiecare concurent în parte. Comisia de premiere a oferit diplome de participare tuturor concurenților, felicitându-i în mod deosebit pe cei care s-au clasat pe podium:

– locul I și cea mai mare captură – Tiberiu Popovici;

– locul II – Cornel Poleac;

– locul III – Zoltan Adorjan.

Toți câștigatorii au fost răsplătiți cu cupe și obiecte necesare pescuitului.

[nggallery id=682]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea