Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Zeci de albaiulieni „dau năvală”, în continuare” în noul magazin Kaufland din Alba Iulia. Clientele au primit trandafiri din partea personalului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Zeci de albaiulieni „dau năvală”, în continuare” în noul magazin Kaufland din Alba Iulia. Clientele au primit trandafiri din partea personalului

Noul magazin Kaufland din Alba Iulia, din cartierul Ampoi a fost inaugurat în cursul zilei de miercuri, însă nici în cursul dimineții de joi numărul mare de clienți nu s-a diminuat.

Zeci de albaiulieni au calcat pragul noului hypermarket din municipiu, doamnele bucurându-se de un trandafir roșu din partea personalului.

Această investiție impresionantă valorează aproximativ 4 milioane de euro, fără TVA, și se întinde pe o suprafață de aproximativ 6090 de metri pătrați.

Magazinul va oferi atât produse alimentare, cât și o gamă variată de produse nealimentare, satisfăcând astfel nevoile diversificate ale clienților săi.

Conceptul de funcționare al acestui supermarket include mai multe zone principale, precum sala de vânzare, spațiile destinate clienților, depozitul pentru aprovizionarea cu marfă, încăperile tehnice și administrative.

În cadrul magazinului, clienții vor avea acces la mai multe zone bine definite, cum ar fi zona de acces principală pentru public, zona de vânzare pentru clienți, zona de recepție a mărfurilor, zonele de depozitare, zona dedicată aspectelor tehnice, precum și zona administrativă și grupurile sanitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări Primăria orașului Cugir organizează în zilele de 10 și 11 mai o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza localității.  Citește și: Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea