Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: ZĂPADA MIEILOR la Arieşeni. Ultima zvâcnire a iernii, o ninsoare blândă, cu fulgi mari şi bucuria copiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea de primăvară se mai lasă încă aşteptată, deşi suntem în luna  aprilie. Dacă de joi plouă în aproape tot judeţul şi vântul bate cu putere, la munte ninge. Ultima zvâcnire a iernii. A fost o ninsoare blândă, cu fulgi mari. Bucuria copiilor.

Cei aflaţi ieri la Arieşeni au avut o surpriză când au ieşit din case sau au privit pe ferestre. Afară a început să ningă ca în plină iarnă, cu toate că suntem în aprilie. Cine credea că primăvara și-a intrat în drepturi, s-a înșelat. Fulgii de omăt au căzut şi au acoperit totul în jur suficient cât să ne ofere un ultim peisaj de basm al iernii.

De altfel, Administrația Națională de Meteorologie a emis o averizare de averse cu descărcări electrice, iar începând cu dimineața zilei de vineri, 7 aprilie, temporar precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

În zona montană vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 70…80 km/h, viscolind și spulberând zăpada, în special pe creste.

Dacă săptămîna trecută am avut soare și 20 de grade acum e frig şi ninge… Sperăm că e zăpada mieilor, și că e ultima!

[nggallery id=3748]

 

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea