Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Weekend marcat de ACCIDENTE în județul Alba. Un bărbat și-a pierdut viața!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acest sfârșit de săptămână a fost unul marcat de accidente în județul Alba.

 Trei accidente rutiere, dintre care două grave, unul dintre ele fiind soldat cu decesul unei persoane, au avut loc în doar două zile, 17 – 18 aprilie, pe șoselele din județ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 accident iesire teius04Un accident rutier grav, în care au fost implicate un TIR și un autoturism a avut loc vineri seara, pe DN1, la ieșire din Teiuș spre Aiud unde, în urma impactului, o persoană a decedat, iar alte două au fost transportate la spital. Accidentul s-a produs în momentul în care şoferul autoturismului Dacia a intrat pe contrasens şi a lovit frontal TIR-ul, care se deplasa regulamentar.

Potrivit IPJ Alba, în urma impactului a decedat S.V., în vârstă de 50 de ani, din Gârbova, pasager pe bancheta din spate al autoturismului Dacia. Cei doi răniți – conducătoarea mașinii, M.A.M. – o tânără de 21 de ani și M.G.S. – un bărbat de 31 de ani (ambii din Vințu de Jos) nu au suferit leziuni care să le pună în pericol viața. Șoferul TIR-ului – D.M.I, de 43 de ani, din Baia de Arieș, nu a fost rănit.

 Citiți și FOTO| ACCIDENT rutier MORTAL la ieșire din Teiuș spre Aiud: Un decedat și două persoane încarcerate după o coliziune între un TIR și un autoturism

accident centura005Un alt accident grav, în care au fost implicate trei autovehicule, s-a produs sâmbătă dimineața, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Este vorba despre o coliziune în lanț, între o autoutilitară și două autoturisme. În urma impactului o femeie a rămas blocată într-una dintre mașini, iar alte două persoane au fost rănite. Circulația, în zonă, a fost blocată aproximativ o jumătate de oră.

 CITIȚI și FOTO: Accident rutier la Alba Iulia – Coliziune între o autoutilitară și două autoturisme, pe șoseaua de centură

Potrivit IPJ Alba, ”În timp ce conducea spre Sebeș, șoferul autoutilitarei IVECO, B.C.I, de 19 ani, domiciliat în Zlatna, nu a păstrat distanța regulamentară în mers, lovind din spate autoturismul Lancia, condus de D.G.I, o femeie în vârstă de 25 de ani, din comuna Botiz, județul Satu Mare, și proiectându-l în autoturismul din față – Skoda Octavia – condus de C.V.M., de 40 de ani, din Sebeș.

În urma impactului, șoferița autoturismului Lancia a fost rănită ușor, iar alți 4 pasageri (doi copii de 2 și 4 ani, un bărbat de 29 de ani și o tânără de 25 de ani) au suferit traumatisme minore. Răniții au fost transportați la Spitalul Județean Alba pentru investigații medicale și tratament. Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu alcooltestul, rezultatele fiind negative.

Tot sâmbătă, un accident rutier s-a produs pe drumul către Drâmbar.

accident drambar001În accident au fost implicate un Volskswagen Golf 3 Variant înmatriculat în Alba și o Honda CRX, înmatriculată în Cluj. Șoferul mașinii Honda a intrat în depășire și a acroșat mașina (Volskswagen Golf 3 Variant) care se deplasa regulamentar din sensul opus. În urma impactului, o persoană a fost rănită ușor.

Citiți și FOTO: Accident rutier în apropiere de Alba Iulia – Coliziune între două autoturisme, pe drumul către Drâmbar

În urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că șoferul autoturismului Honda – C.L.M., în vârstă de 21 de ani, din Șeușa, la revenirea pe bandă, după depășire, a acroșat autoturismul  VW, condus regulamentar de G.I., în vârstă de 21 de ani, din Ghirbom. În urma impactului, C.D.N, în vârstă de 22 de ani a fost rănită ușor, în zona capului. Aceasta a primit îngrijiri medicale pe loc și a refuzat să fie transportată la spital pentru investigații de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu alcooltestul, rezultatuele fiind negative.

În toate cazurile, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs evenimentele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea