Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Voința Stremț – CSC Comunal Șelimbăr 0-4 (0-1), în turul al treilea al Cupei României | S-a sfârșit visul frumos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voința Stremț, unica reprezentantă a Albei rămasă în competiția „KO”, a fost eliminată din turul al treilea al Cupei României după duelul cu CSC Șelimbăr. Divizionara secundă s-a impus cu 4-0 (1-0), după o partidă controlată în marea majoritate a timpului, dar marcată de eliminarea lui Andrei Trifa în minutul 30.

Trupa din Sibiu, constrânsă de cele trei înfrângeri la rând din Liga a 2-a, nu și-a permis să abordeze facil confruntarea, apelând la o distribuție cu 5 titulari din confruntarea de la Dej. Pe o ploaie agasantă și în prezența a peste 300 de spectatori, oaspeții au impus ritmul și au amenințat din start buturile lui G. Costea

Căpitanul gazdelor a văzut roșu direct după o fază în care s-a înjurat cu R. Boboc, amfitrionii contestând îndelung decizia, iar din acel moment terenul s-a înclinat definitiv. Cu o formulă apropiată de cea de bază, trupa din Sibiu a punctat exact când trebuia: înainte de pauză, când scorul a fost deschis de Curtean (43, la o așezare Cîrstean).

Zarurile au fost aruncate rapid la reluare când D. Tătar (intrat la pauză) a majorat avantajul în minutul 48. Stremțenii s-au prăbușit iremediabil, iar scorul a luat proporții prin reușitele lui Antone (57) – șut la colțul scurt (și el introdus în actul secund) și Neacșa (60, ce a transformat un penalty).

Echipe: Voința: G. Costea (72, G.. Lupean) – G. Cerghedean, N. Pop, Csegoldi, N. Oprița (72, Șerbu) – Epure, Goangă, Dreghiciu (58, M. Cristea), Trifa, Juncan (66, G. Cetean), A. Breaz (66, Rancea); rezerve Șt. Nagy, Morușcă, I. Mara, Puia. Antrenor Radu Andone.

CSC: Vâtcă – Monea, Natea, Vișa, Cristiu – Neacșa, Al. Luca (66, D. Vodă), R. Boboc (37, D. Tătar), Curtean (46, Goh), An. Roșu (66, T. Suciu), Cîrstean (46, Antone); rezerve Mateinciuc, Messie, Ciocâlteu, Vecerdea. Antrenor Eugen Beza.

„Țin să îmi felicit jucători pentru prestația avută, jos pălaria pentru băieți. Până în momentul eliminării am făcut un meci foarte bun, a fost un joc echliibrat. Din păcate, după acel roșu, după părerea mea ușor acordat, jocul s-a terminat pentru noi. Scorul a fost prea drastic, am întâlnit o echipă de Liga a 2-a și e foarte greu să joci 10 contra 11. În Liga a 4-a încercăm să adunăm cât mai multe puncte în acest debut de camopionat, să câștigăm din nou cCupa României și să avem un parcurs superior în această competiție„, a spus Radu Andone, antrenorul echipei de Liga a 4-a.

A fost un meci pentru istorie și o adevărată sărbătoare pentru gruparea de pe Valea Geoagiului, Voința fiind una dintre cele două echipe provenite din al 4-lea eșalon rămasă în competiția “KO”, cealaltă fiind CS Năvodari (Constanța). Adversarii elevilor antrenorului Radu Andone sunt la a doua descindere în Alba, gruparea sibiană eliminând în turul precedent pe Metalurgistul Cugir (victorie 2-1 sub Drăgana, în 11 august). Voința, revelația fotbalului județean din această vară, a traversat momente extraordinare. Stremțenii și-au adjudecat al doilea trofeu județean consecutiv (finală tranșată după loviturile de departajare, la Unirea, cu CSU Alba Iulia) și au eliminat în tururile anterioare pe CS Ocna Mureș (2-0) și Industria Galda de Jos (1-0).

Arbitri Cl. Ștef (Tg. Mureș), D. Popa (Aiud), D. Nistor (Zlatna) Observator I. Suciu (Tg. Mureș)

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea