Rămâi conectat

Sport

FOTO: Voinţa Savini Due Sebeş a încheiat cantonamentul centralizat la Bran

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes02Nou-promovata în Divizia A la handbal masculin, Voinţa Savini Due Sebeş, antrenată de Alexandru Weber a efectuat un cantonament de pregătire la Bran din 19 până în 25 iulie. În cele 6 zile de pregătire echipa a efectuat unu, două antrenamente pe zi, plus antrenamentele de recuperare.

Antrenorul Weber s-a declarat foarte mulţumit de perioada de pregătire şi spune că de mâine pregătirea se va muta în sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş. Băieţii s-au comportat mai bine decât mă aşteptam, chiar şi veteranii echipei au depus mult efort şi sunt pregătiţi din punct de vedere fizic pentru noul campionat. O să începem pregătirea tactică în sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş si pot spune că suntem în grafic pentru îndeplinirea obiectivului, locurile 1-4”, a declarat antrenorul echipei.

Efectivul nou-promovatei este compus din: Cornel Medrea (proaspăta achiziţie, de la Potaissa Turda), Radu Balasz, Liviu Moga, Mihai Munteanu – Raul Muntean, Cristian Opincariu, Lucian Nimu, Iancu Mărginean, Vlad Breazu, Adrian Cunţan, Mihai Macarie, Silviu Morariu, Iulian Grozav, Adrian Ţone, Dănuţ Cutean, Claudiu Farcaş (s-a renunţat la Drăghiţă şi Borza). În viitoarea stagiune, lotul va mai fi completat cu Cristian Suciu (centru, 24 ani) – de la ASC Potaissa Turda şi Alin Caragui.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea