Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Voichița Coman, arhitectul Șef al județului Alba, s-a pensionat: A lucrat în administrație patru decenii

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Voichița Coman, arhitectul Șef al județului Alba, s-a pensionat: A lucrat în administrație patru decenii

Voichița Coman, figura de marcă în administrația publică locală, a hotărât să se retragă din funcția de Arhitect Șef al Județului Alba, după patru decenii de devotament și implicare în dezvoltarea județului.

Cu o carieră impresionantă în spate, doamna Voichița Coman a fost recunoscută drept un pilon al comunității albaiuliene, aducând contribuții semnificative în domeniul urbanismului și arhitecturii.

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba Iulia, Marius Hategan, a subliniat importanța colaborării cu Voichița Coman și a evidențiat impactul pozitiv pe care aceasta l-a avut în cadrul instituției.

„Fiind un departament de care răspund în cadrul Consiliului Județean, am avut o colaborare de excepție cu doamna Voichița, de la care am avut foarte multe de învățat”, a declarat Marius Hategan. „Pentru mine, doamna Arhitect Șef rămâne un reper în tot ceea ce înseamnă profesionalism, corectitudine și bun simț.”

Voichița Coman a lucrat neobosit pentru dezvoltarea infrastructurii urbane a județului Alba și pentru promovarea unui stil de viață urban sustenabil. Prin proiectele și expertiza sa, ea a contribuit la definirea peisajului arhitectural al orașului Alba Iulia și a localităților învecinate.

Cu o traiectorie profesională impresionantă și o reputație impecabilă, pensionarea doamnei Voichița Coman marchează sfârșitul unei ere în administrația locală. Cu toate acestea, moștenirea sa va rămâne vie în proiectele urbane și în inimile celor care au avut privilegiul de a lucra alături de ea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea