// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ Vizitarea celulei lui Horea, de la Alba Iulia, a ajuns afacere privată. Marius Rotar, istoric: ”Stăpânu-i tot stăpân! 15 Ron intrarea sus la Poarta a III-a”

Aproape totul a fost pe bani la Alba Iulia, în acest an, de 1 Decembrie, chiar și vizitarea unor obiective turistice emblematice pentru oraș, cum ar fi Celula lui Horea, de la Poarta a III-a.

Cei care au dorit s-o vadă, au avut de plătit un tichet de intrare de 15 lei – foarte scump, după cum putem trage concluzia din postarea unui albaiulian, pe rețeaua de socializare:

”Stăpânu-i tot stăpân! 15 Ron intrarea sus la Poarta a III-a la Alba Iulia. Centenar, ca centenar, da’ hai sa scoatem si ceva bani de la cei care au venit cu inima la Alba Iulia! Numa’ asa, pentru ca unii se cred stăpâni!”, a scris pe pagina sa de socializare Marius Rotar, cercetător științific la Facultatea de Istorie și Filologie din Alba Iulia.

El a postat și o poză cu tarifele de vizitare pentru ”Traseul celor Trei Fortificații”, din care face parte și obiectivul turistic respectiv, deși se află pe Poarta a III-a a Cetății, care a fost renovată pe bani europeni de către administrația locală.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419