Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

FOTO/ Vizitarea celulei lui Horea, de la Alba Iulia, a ajuns afacere privată. Marius Rotar, istoric: ”Stăpânu-i tot stăpân! 15 Ron intrarea sus la Poarta a III-a”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproape totul a fost pe bani la Alba Iulia, în acest an, de 1 Decembrie, chiar și vizitarea unor obiective turistice emblematice pentru oraș, cum ar fi Celula lui Horea, de la Poarta a III-a.

Cei care au dorit s-o vadă, au avut de plătit un tichet de intrare de 15 lei – foarte scump, după cum putem trage concluzia din postarea unui albaiulian, pe rețeaua de socializare:

”Stăpânu-i tot stăpân! 15 Ron intrarea sus la Poarta a III-a la Alba Iulia. Centenar, ca centenar, da’ hai sa scoatem si ceva bani de la cei care au venit cu inima la Alba Iulia! Numa’ asa, pentru ca unii se cred stăpâni!”, a scris pe pagina sa de socializare Marius Rotar, cercetător științific la Facultatea de Istorie și Filologie din Alba Iulia.

El a postat și o poză cu tarifele de vizitare pentru ”Traseul celor Trei Fortificații”, din care face parte și obiectivul turistic respectiv, deși se află pe Poarta a III-a a Cetății, care a fost renovată pe bani europeni de către administrația locală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea