Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

FOTO| Vizită inopinată pe șantierele Autostrăzii Sebeș-Turda a directorului general al CNAIR, Sorin Scarlat: „Loturile 1 și 2 ale A10, finalizate până la finalul anului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
FOTO| Vizită inopinată pe șantierele Autostrăzii Sebeș-Turda a directorului general al CNAIR, Sorin Scarlat: „Loturile 1 și 2 ale A10, finalizate până la finalul anului”

Astăzi, 8 februarie, Sorin Scarlat, directorul general al CNAIR, s-a aflat într-o vizită inopinată pe șantierele autostrăzii Sebeș-Turda, loturile 1 și 2.

„Am văzut că antreprenorul execută lucrări de terasamente în amplasamentul nodului rutier de la Sebeș (nod ce va asigura legătura autostrăzilor A1 cu A10). Pe lotul 2, antreprenorul execută lucrări la bretelele nodului rutier Teiuș, lucrări permise și posibile în această perioadă.

Acum, la început de an, când stabilim programul și calendarul de implementare le-am solicitat antreprenorilor să-și mobilizeze resursele astfel încât să respecte angajamentele asumate și la sfârșitul anului 2020 să putem circulă și pe cele două loturi.

La lotul 1, stadiul fizic al lucrărilor este de 83 %, iar la lotul 2 este de peste 62 %. Antreprenorii trebuie să înțeleagă necesitatea finalizării acestor tronsoane de autostradă în decursul acestui an”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan, a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov şi precizează că există posibilitatea redeschiderii traficului la mijlocul lunii iunie. Citește și: VIDEO | Zăpadă de peste 4 metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea