Rămâi conectat

Actualitate

FOTO-VIDEO:Elevii Clubului „Dance to Sunrise” din Alba Iulia au dansat în beneficiul copiilor nevoiaşi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 21 decembrie 2012, începând cu ora 18.00, Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia a fost gazda unui spectacol de dans caritabil – “Magia Crăciunului”, organizat de Clubul “Dance to Sunrise” , cu scopul de a strânge fonduri pentru sărmanii din Alba Iulia, beneficiari ai serviciilor oferite de “Crucea Roşie”, filiala Alba.

Spectacolul a cuprins momente artistice de dans sportiv, de societate şi modern, cu peste 100 de dansatori. Printre cei prezenţi la eveniment, s-a aflat şi Adrian Ionel Duşa, directorul Crucii Roşii, care le-a vorbit celor prezenţi despre proiectele desfăşurate de „Crucea Roşie” şi despre importanţa acestora. De asemenea, acesta a ţinut să-i mulţumească în mod special domnului Vlad Vasile, dar şi celor prezenţi la eveniment, pentru gestul făcut. „Să ajuţi semenii nu poate fi decât un lucru nemaipomenit de bun şi considerăm că fiecare dintre noi poate să facă un mic gest”, a declarat Adrian Ionel Duşa.

La finalul spectacolului, copiii au fost bucuroşi să-l întâlnească pe Moş Crăciun, care i-a răsplătit cu mici cadouri.

Noi îi felicităm pe tinerii dansatori pentru spectacolul oferit dar deopotrivă şi pe profesorul acestora, Vlad Vasile, pentru faptul că în aceste zile ale Ajunului Crăciunului s-a gândit şi şi-a făcut timp ca, alături de trupa sa, să se dăruiască prin dans, pentru a-i ajuta pe cei nevoiaşi.

„Dance to Sunrise” este primul club privat de dans din judeţul Alba. Are un nume exotic, care tradus în limba română înseamnă „dans până la răsăritul soarelui”. Este singurul club din judeţul Alba, care pe parcursul existenţei sale a avut ca antrenori doi campioni mondiali la dans sportiv.Vasile Vlad, preşedintele clubului este un antrenor cu stagii de pregătire la Şcoala de Antrenori Reghin şi Clubul Codreanca din Chişinău. Elevii lui Vasile Vlad au o ţinută şi o conduită aparte, demonstrată în concursuri şi diverse spectacole. Clubul „Dance to Sunrise” a fost înfiinţat în luna februarie a anului 2003 şi a fost primul club oficial de dans sportiv din judeţul Alba, recunoscut şi afiliat la Federaţia Română de Dans Sportiv.

http://youtu.be/0Ze8Bz3tPL0

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea