Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO – VIDEO: Ziua Jandarmeriei Române. Ceremonial militar la Alba Iulia, în Piaţa Tricolorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia au avut loc, luni, ceremonii militare cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române la împlinirea a 167 de ani de existenţă.

În Piața Tricolorului din Alba Iulia a avut loc o ceremonie militară dedicată aniversării a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. S-a intonat Imnul de Stat şi s-a organizat și o scurtă slujbă religioasă.

În fiecare an, în 3 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Jandarmeriei Române, una dintre instituţiile profesioniste şi credibile de apărare a statului de drept, care are ca misiune prioritară asigurarea şi restabilirea ordinii şi liniştii publice pe întreg teritoriul României.

La ceremonia militară au participat reprezentanţi ai tuturor structurilor instituţiei (comandament, structuri mobile, structuri montane), doamna subprefect Monica Popescu şi reprezentanţi ai tuturor instituţiilor care colaborează cu Jandarmeria Alba. Cu acest prilej au fost avansate în grad şase cadre ale jandarmeriei Alba, doi ofiţeri şi patru subofiţeri, care au îndeplinit condiţiile legale şi s-au distins printr-o înaltă probitate morală şi rezultate foarte bune obţinute în activitate.

Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea efectivelor Inspectoratului de jandarmi Alba.

Evenimentul a fost un bun prilej pentru ca cei prezenţi să cunoască domeniul de activitate al jandarmilor, de a se convinge de deschiderea Jandarmeriei Alba faţă de societatea civilă şi de a-şi consolida încrederea în această instituţie.

[nggallery id=3716]

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea