// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO-VIDEO: Zi de sărbătoare, cu porți deschise, la SC ”Apulum” din Alba Iulia. Anul acesta, se împlinesc 47 de ani de când există fabrica de porțelan în oraș și 10 ani de când a fost preluată conducerea de noii acționari

A fost zi de sărbătoare sâmbătă, 10 iunie, la societatea ”Apulum” SA din Alba Iulia, când s-a organizat ”Ziua porților deschise”, tradiționalul eveniment generat de ”Ziua Ceramistului”. Sute de persoane, salariaţii și familiile lor, foşti angajaţi, pensionari, oficialităţi şi cetăţeni ai municipiului, au vizitat fabrica și s-au bucurat de atmosferă pe parcursul zilei, alături de conducerea firmei.

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când a fost preluată conducerea de acționarii Rodica Vasin și Alvaro Santini,  și 47 de ani de când există fabrica de porțelan în Alba Iulia.

”În acești 10 ani, putem spune că, împreună cu angajații și colaboratorii, am reușit să facem ca fabrica de porțelan să devină cea mai mare din Europa, ca și capacitate de producție, și, deja, și calitatea se vede, că este mult mai bună”, a declarat acționarul majoritar la SC Apulum SA, Rodica Vasin.  Potrivit acesteia, 90 la sută dintre produsele Apulum merg către export, în SUA, Mexic, toate țările din Europa, și, speră să ajungă și în Australia, unde s-au anunțat potențiali clienți.

Celor care au vizitat fabrica le-a fost prezentată tehnologia de producție, de la materia primă, până la produsul finit. De asemenea, au putut admira expoziția care conține, printre altele, un serviciu de masă făcut la comandă pentru Casa Regală sau o copie a unei oglinzi realizată pentru Nicolae Ceaușescu, iar afară, în curte, s-au putut bucura de o ”serbare câmpenească”, cu mici și alte produse alimentare.

Printre cei care au trecut pragul porților deschise s-au numărat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, senatorii Alexandru Pereș și Daniel Breaz, și deputatul Sorin Bumb.

Conducerea fabricii a ținut să transmită pe această cale ”La mulți ani!” angajaților Apulum SA cu ocazia Zilei Ceramistului și să le mulțumească pentru modul în care au contribuit la dezvoltarea companiei în toți acești ani.

Fabrica de porțelan Apulum are actualmente un număr de aproximativ 1450 de angajați.   

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Un răspuns la FOTO-VIDEO: Zi de sărbătoare, cu porți deschise, la SC ”Apulum” din Alba Iulia. Anul acesta, se împlinesc 47 de ani de când există fabrica de porțelan în oraș și 10 ani de când a fost preluată conducerea de noii acționari

  1. Costel 11.06.2017 la 17:29

    Felicitari conducerii….Am fost acolo cu fetita mea. Si a fost încântată. ..Doamnele din hala de decor au fost amabile si au lasat-o să decoreze si ea cateva farfurii si cani
    ..
    NOTA 10