Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO-VIDEO| Zeci de misiuni desfășurate în Alba, în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea respectării normelor legale ale stării de urgență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat în ultimele 24 ore, activități pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgență.

Echipajele de poliție au efectuat 14 misiuni de fluidizare a circulației rutiere și escortare a unor coloane auto spre locurile de izolare/ carantinare din județ sau care au tranzitat județul. La aceste misiuni au luat parte 31 de cadre ale IPJ Alba împreună cu polițiști locali.

În data de 09 aprilie, jandarmii au fost angrenați în 19 misiuni executate pentru însoțirea convoaielor care tranzitează județul Alba.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Unirea” al Județului Alba (ISU) au efectuat 9 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în țară către centrele de carantină de la nivelul județului, respectiv către limita de județ, de unde au fost preluate de către echipaje din județele respective.

De asemenea, cadrele militare ISU Alba au desfășurat un număr de 10 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii și ale Serviciul de Ambulanță Județean.

YouTube video

Reamintim că ISU Alba asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate. În aceste misiuni au fost implicate 23 cadre ISU Alba.

Prefectul județului Alba, domnul Nicolae Albu solicită tuturor instituțiilor publice județene, autorităților publice locale, să fie deplin mobilizate și să susțină toate măsurile care sunt adoptate de guvern.

YouTube video

 

Instituția Prefectului – Județul Alba

[nggallery id=7842]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea