Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Valerie Villemin, soția premierului Cioloș, despre rolul muzicii în sănătatea, armonia și educarea comunității

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valerie Cioloș-Villemin, soția premierului Dacian Cioloș, a spus, miercuri, la Alba Iulia, unde a susținut seminarul ”Rolul muzicii în sănătatea, armonia și educarea comunității”, că simte ”o bucurie imensă atunci când cântă” și mai ales atunci când are ocazia să cânte cu oameni, spunând că muzica este cea mai mare pasiune a sa.

Ciolos01Valerie Cioloș a spus, în cadrul întâlnirii la care au participat aproximativ 100 de doamne, că meloterapie are efecte benefice asupra psihicului și asupra sănătății.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Muzica reprezintă foarte mult pentru mine. Simt o bucurie imensă când cânt. Când cânt cu oameni, nu singură. Și în baie îmi place să cânt. Pentru mine momentele acestea sunt foarte frumoase”, a spus Valerie Cioloș.

Soția premierului Dacian Cioloș a recunoscut că după mulți ani în care a făcut ceea ce i-au cerut alții, în sfârșit face ceea ce îi place, iar muzica se află chiar și în fața agronomiei.

Un alt subiect atins de Valerie Cioloș, în cadrul seminarului organizat la Academia Doamnelor din Alba Iulia, a fost ”cât de important este să trăim în prezent”, ea susținând că oamenii își petrec 47% din timp gândindu-se la lucruri petrecute în trecut, viitor sau la alte persoane.

La finalul evenimentului denumit ”Oameni talentați ai comunității”, soția premierului a precizat că merge mai energizată spre București și de fiecare dată când vine la Alba Iulia se simte foarte bine.

Din program au mai făcut parte inaugurările a două expoziții – „Oameni talentaţi ai comunităţii” – cu produse handmade și ”Fotografii vechi din Alba Iulia”, mini-recitaluri susținute de violoncelistul Cristian Gabriel Pop și corul de copii „Flori de mai” și un moment artistic intitulat „Rădăcini şi aripi”, susţinut de tenorul Ioan Chiciudean, soprana Alexia Trif şi pianista Valentina Popovciuc.

Revenim cu imegini și video

[nggallery id=1768]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea