FOTO, VIDEO| Urmările inundațiilor din satul Benic: Gospodării inundate, drumuri înnămolite și surpate după ploile de duminică

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Precipitațiile abundente din 19 iulie au făcut ravagii în mai multe localități din județul Alba. Natura dezlănțuită nu a ocolit nici satul Benic, unde mai multe gospodării și grădini au fost inundate, iar drumurile au fost  înnămolite și s-au surpat în unele locuri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La Benic, precipitațiile au dus la scurgeri intensive a apei în pantă fiind înnămolite mai multe gospodării și grădini. Ploile abundente au deteriorat și un drum reabilitat doar în urmă cu un an, iar pe alocuri pământul s-a surpat și a lăsat în urmă cratere imense care pun în pericol circulația.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Luni, încă din zorii zilei, localnicii au început să îndepărteze mâlul de pe drumuri și din curți și să scoată apa din pivnițe inundate, în speranța că mai pot salva din lucruri.

Reamintim că judetul Alba se afla sub incidenta unui cod galben de ploi, care va rămâne în vigoare până în această seară în jurul orei 21.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419